Krásou pomáháme ohroženým dětem

18. 3. 2017

Krásou pomáháme ohroženým dětem je nový projekt Nadace Naše dítě ve spolupráci s Perfect Clinic.

celý článek

Klinika Axon nabízí o prázdninách kratší formu terapie

18. 3. 2017

Neurorehabilitační klinika AXON o prázdninách poskytuje terapii Kosmík v kratší verzi. Klinika, která běžně poskytuje dlouhodobé rehabilitační programy pro děti a dospělé s poškozením mozku (tzv. terapii Kosmík), začíná od letošních prázdnin poskytovat také krátkodobější neurorehabilitaci v rámci 105 minutých lekcí.

celý článek

NADACE ČEZ podpořila naší činnost

18. 3. 2017

Stěžejní činností Nadace Naše dítě je přímá podpora sociálně slabým rodinám, které pečují o handicapované děti.

celý článek

Pomozme návštěvou Europarku

18. 3. 2017

Pomozme Barče návštěvou Europarku. Velká plastová lahev bude umístěná v OC Europark bude určena těm, kteří chtějí pomoci konkrétnímu dítěti.

celý článek

Veřejné slyšení v Senátu poukázalo na nedostatky v ochraně dětí

18. 3. 2017

Nejednotný systém ochrany dětí v ČR je největší a dlouhodobou slabinou této nadmíru důležité agendy. Na tom se v rámci veřejného slyšení v Senátu PČR s názvem „Je sociálně-právní ochrana dětí v ČR dostatečná?“ shodli diskutující z různých profesí i resortů, kteří mají ochranu dětí v popisu práce. Podívejme se na tuto diskuzi formou krátké nehodnotící reportáže.

celý článek

Závodníci vypádlovali nadaci 200 000 Kč

18. 3. 2017

Účastníci Dragon Boat Charity Challenge 2016 vypádlovali 200 000 Kč ve prospěch ohrožených dětí!

celý článek

Pozvánka na veřejné slyšení v Senátu

18. 3. 2017

Problematika opatrovnického soudnictví, Cochemská praxe, a rodičovské spory jako forma týrání dětí, jsou ústředními tématy veřejného slyšení, které se koná 16. června na půdě Senátu ČR od 14:00 pod záštitou senátorky a ředitelky Nadace Naše dítě, Ing. Zuzany Baudyšové.

celý článek

Letní výzva pro srdcaře 2016

18. 3. 2017

Proběhejte se létem, prázdninami a pomozte dětem, které běhat nemohou. Každý kilometr má smysl!

celý článek

Mezi ploty se děti vyřádily

18. 3. 2017

RWE modrá zóna festivalu Mezi ploty dala možnost vyblbnout se úplně všem. Prostor dostala i Nadace Naše dítě a oceňovala kreativní děti.

celý článek

Pádleři podpořili nadaci v závodu Rotary Dragon Boat Charity Challenge!

18. 3. 2017

Závodů Rotary Dragon Boat Charity Challenge se tentokrát zúčastnila i posádka Nadace Naše dítě. V jedné lodi si s partou z Nadace Srdce sportu vyjela 23. místo.

celý článek

Blog: Dítě až na ... místě?

18. 3. 2017

Bariéry spolupráce profesionálů v rozvodovém řízení. Ačkoliv nedostatkem nástrojů k řešení rozvodových sporů V ČR netrpíme, jejich efektivita a využití v praxi kulhá. Co překáží dobré mezioborové spolupráci?

celý článek

Co vše jsme se společností ROSSMANN podpořili?

18. 3. 2017

Kampaň 5.000.000 Kč pro dětský úsměv podpořila děti s autismem a výcvik asistenčních psů

Ve čtvrtek 28. dubna 2016 předali NND a společnost ROSSMANN poslední dva šeky z charitativní kampaně 5.000.000 Kč pro dětský úsměv. Tentokrát finanční pomoc putovala do Centra výcviku psů pro postižené Helppes a do týdenního stacionáře pro osoby s autismem Sluneční domov o.p.s. Slavnostní akce se konaly za účasti jednatele společnosti ROSSMANN Ing. Vladimíra Mikela, zakladatelky a ředitelky Nadace Naše dítě Ing. Zuzany Baudyšové, ředitelky Helppes Zuzany Daušové a ředitelky Slunečního domova Alexandry Řezníčkové.

celý článek

VIDEO: Nejmenší budou lépe hlídáni

18. 3. 2017

ROSSMANN a Nadace Naše dítě věnovali FN Ostrava a Nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně přístroje, které usnadní vstup do života těm, kteří na svět přišli o něco dříve. Navštivte s námi dětská oddělení a seznamte se s tím, jak přístroje pomáhají.

celý článek

Novorozencům pomohou nové přístroje

18. 3. 2017

Díky charitativnímu projektu 5.000.000 Kč pro dětský úsměv, který každoročně pořádá síť drogerií parfumerií ROSSMANN ve spolupráci s Nadací Naše dítě, se loni podařilo vybrat celkem 5 228 582 korun. Tyto peníze už pomáhají na potřebných místech. Jedním z nich je i Novorozenecké oddělení Thomayerovy nemocnice v Praze, která od projektu získala centrální monitorovací systém s monitory životních funkcí a ventilátor na podporu dýchání novorozenců.

celý článek

Nová kampaň NND: Myslete na děti!

18. 3. 2017

Až jedna pětina rodičovských rozvodů znamená pro děti stejnou zátěž jako psychické týrání. Nadace Naše dítě startuje kampaň „Myslete na děti!“

Rozchody rodičů nesmí být památkou na celý život. Tak zní hlavní motto nové osvětové kampaně, která upozorňuje na to, že vyhrocené spory rodičů zanechávají mnohdy hluboké rány na duši jejich dětí.

celý článek

FN Ostrava získala nové přístroje

18. 3. 2017

Neonatologické oddělení FN Ostrava získalo nový monitor mozkových funkcí. Nadace Naše dítě a společnost ROSSMANN předaly další užitečné přístroje pro ochranu těch nejmenších. Financovány byly z charitativního projektu Dětský úsměv.

celý článek

Jak vypadá pomoc pomáhajícím?

18. 3. 2017

REPORTÁŽ: Nahlédněte s námi do Klokánku na Praze 4 a do Modrého Klíče, který pomáhá autistickým dětem i dospělým

celý článek

Dětský úsměv pomáhá

18. 3. 2017

Ve středu 2. března 2016 předala společnost ROSSMANN ve spolupráci s Nadací Naše dítě finanční příspěvky dvěma vybraným projektům z charitativní akce 5.000.000 Kč pro dětský úsměv.

celý článek

David se konečně dočkal nového kámoše

18. 3. 2017

Šestiletý David, který žije s poruchou ADHD s autistickými rysy, se nemohl dočkat svého nového kumpána.

celý článek

Firma C&A pomáhá dětem

18. 3. 2017

Při sportovní akci Zimní Pražská tyčka 2016 v Metropoli Zličín byl předán šek v hodnotě 20 080€ na podporu Nadace Naše dítě.

celý článek