5 000 000 Kč za jeden týden?

11. 9. 2017

Tři, dva, jedna teď! Chopte se nákupních košíků a zamiřte do prodejních uliček. Nákupní horečka pro podporu ohrožených dětí začíná v prodejnách drogerie a parfumerie ROSSMANN již dnes. Cílem jednoho nákupního týdne je získat v rámci kampaně Dejme dětem úsměv 5 milionů korun. Získané peníze věnuje společnost Nadaci Naše dítě.

Praha, 11. září 2017

V týdnu od 11. do 15. září 2017 budou logem projektu Dejme dětem úsměv označeny stovky výrobků. Peníze, které za tyto označené výrobky zaplatíte, budou vyjma DPH věnovány Nadaci Naše dítě.

,,Mnohokrát děkujeme všem milým a laskavým zákazníkům, kteří svým nákupem podpoří tuto kampaň. Veškeré získané finanční prostředky budou použity pro pomoc ohroženým dětem,“ říká Bc. Štěpánka Gregorová, PR Nadace Naše dítě

Nadace se rozhodla z tohoto, již 8. ročníku kampaně Dejme dětem úsměv, podpořit azylové domy, děti z Klokánků, výcvik asistenčních psů a obnovu baby boxu. Zároveň bude moci nadace vyhovět
a podpořit individuální žádosti sociálně slabých rodin s handicapovanými dětmi.

Těšíme se na viděnou v prodejnách společnosti ROSSMANN a na to, že to společně zvládneme!