Nová spolupráce s vůní perníku

15. 3. 2021

Výrobce tradičních medových perníků Perníčkův sen se i v dobách velmi těžkých a nepříznivých rozhodl podpořit dobrou věc - pomáhat dětem. Moc si toho vážíme. Můžete nás podopřit nákupem perníčků, těsta nebo třeba buchet. 

celý článek

Notebooky pro děti v nouzi

22. 2. 2021

Nadace Naše dítě za podpory Nadace ČEZ podpořila matky samoživitelky v nouzi a také děti z pěstounských rodin a poskytla jim technické vybavení pro distanční výuku v hodnotě 150 tisíc korun.

celý článek

Notebooky od innogy podporují i pěstounské rodiny

22. 2. 2021

Rodinu Trávníčkových jsme podpořili už v roce 2019, a to výletem do slunné Itálie v rámci charitativního projektu společnosti ROSSMANN. Nyní jsme díky podpoře innogy mohli věnovat notebooky všem 8 dětem, které jsou
u Trávníčků školou povinné. Přečtěte si příběh rodiny s otevřeným srdcem. 

celý článek

Nepostradatelná pomoc od KIA

Přesto že loňský rok byl pro mnoho oborů a oblastí našeho života těžkou zkouškou, náš dlouhodobý partner KIA prokázal odolnost, stabilitu a ochotu pomáhat i v dobách těžkých. Na pomoc dětem s DMO a poruchami autistické spektra jsme obdrželi 416 600 korun. 



innogy daruje 800 počítačů pro děti z dětských domovů

20. 1. 2021

Nadace Naše dítě společně s innogy podpoří možnosti distanční výuky v dětských domovech. Stovkám dětí v dětských domovech chybí počítače, aby se mohly v době koronakrize plnohodnotně zapojit do výuky. innogy proto věnuje přes Nadaci Naše dítě na 800 dvou až tříletých notebooků, které tuto situaci sociálně znevýhodněným dětem usnadní.

celý článek

Společně s innogy podporujeme distanční výuku dětí v dětských domovech

20. 1. 2021

Stovkám dětí v dětských domovech chybí počítače, aby se mohly v době koronakrize plnohodnotně zapojit do výuky. innogy proto věnuje přes Nadaci Naše dítě na 800 dvou až tříletých notebooků, které tuto situaci sociálně znevýhodněným dětem usnadní.

celý článek

Velkorysá pomoc od KANTAR

18. 1. 2021

Společnost KANTAR nám v roce 2020 přispěla částkou 272 550 korun. Díky této pomoci budeme moci uhradit desítky žádostí o pomůcky, rehabilitaci apod.

celý článek

Mimoškolní vzdělávání pro sociálně znevýhodněné děti - pokračujeme v podpoře!

18. 1. 2021

Ve školním roce 2019/2020 jsme se poprvé zaměřili na podopru mimoškolního vzdělávání dětí ze sociálně vyloučených a chudých oblastí. V letošním školním roce pokračujeme v podpoře společně s DATART. Přihlášku naleznete níže v článku. 

celý článek

Pomáháme s PENNY

30. 12. 2020

Víme, že nejkrásnějším dárkem pod vánočním stromečkem je především čas strávený s nejbližšími. Ale nás tenhle vážně potěšil! 

celý článek

Novinky z Nadace Naše dítě_01_2020

18. 12. 2020

Začátek tohoto roku byl opravdu zvláštní. V době krize jsme svou pozornost zaměřili na maminky samoživitelky. V červnu jsme se stihli projít Divokou Šárkou - na pomoc Marušce - více v newsletteru. 

celý článek

Novinky z Nadace Naše dítě_02_2019

18. 12. 2020

Podívejte se, co vše jsme zažili a zvládli v druhé polovině roku 2019.

celý článek

Jak můžete podpořit rodiče samoživitele v nouzi?

30. 11. 2020

Založili jsme dvě online sbírky, ve kterých můžete jednoduše přispět rodičům samoživitelům v jejich nelehké situaci, obzvláště teď před Vánoci. 

celý článek

Vánoční pomoc pro rodiče samoživitele v nouzi

23. 11. 2020

Jste rodič samoživitel? Chcete pohodové Vánoce pro své děti? Neváhejte se na nás obrátit! Podporujeme ohrožené skupiny obvytel mimořádným příspěvkem. 

celý článek

Pomáháme s Nadací ČEZ

10. 11. 2020

Aktuálně nám můžete v aplikaci Pomáhej pohybem přispět na technické vybavení pro sociálně znevýhodněné děti. 

celý článek

Pomáháme společně s Alza.cz

13. 10. 2020

Nakupujete na Alza.cz? Nyní můžete jednoduše při platbě svého nákupu  podpořit třináctiletého Danielka, který na své nelehké cestě životem moc potřebuje psího parťáka a pomocníka. Jsme součástí Souhvězdí pomoci.

celý článek

Charitativní aukce sběratelských medailí Karla Gotta startuje už dnes!

12. 10. 2020

K uctění památky prvního výročí úmrtí legendy české pop-music Karla Gotta, se aukční platforma Aukro a Česká mincovna rozhodli uspořádat aukci sběratelsky vzácných stříbrných medailí. Výtěžek z aukce bude věnován Nadaci Naše dítě na dobročinné účely. 

celý článek

Společně s CZC.cz jsme podpořili 55 dětí a několik organizací

1. 10. 2020

Na konci roku 2018 proběhla na e-shopu CZC.cz veřejná sbírka, ve které se díky zákazníkům vybral téměř 1 milion korun. Celá částka již byla z Nadace Naše dítě přerozdělena ve prospěch handicapovaných dětí a také organizací, které o děti s handicapem pečují.

celý článek

Společně s CZC.cz jsme podpořili 55 dětí a několik organizací

1. 10. 2020

Na konci roku 2018 proběhla na e-shopu CZC.cz veřejná sbírka, ve které se díky zákazníkům vybral téměř 1 milion korun. Celou částku jsme již přerozdělili ve prospěch handicapovaných dětí a také organizací, které o děti s handicapem pečují.

celý článek

2020: Podpořili jsme vážně nemocného Mirka

18. 9. 2020

Mirek trpí vzácným onemocněním Neuromyelitis optica. Vzhledem ke svému onemocnění musí pravidelně absolvovat řadu vyšetření a cestování hromadnou dopravou je pro něj velice obtížné. Díky zákazníkům společnosti ROSSMANN se pro Mirka vybralo více než čtvrt milionu korun. 

celý článek