Udělejte radost dvakrát!

10. 5. 2003

Vánoční dobročinná aukce ve prospěch Nadace Naše dítě bude zahájena na webových stránkách nadace v pondělí 1. prosince 2003 v 10,00 hodin. Na adrese http://aukce.nasedite.cz nebo přímo https://www.nasedite.cz bude nabídnuto k vydražení kolem dvaceti zajímavých předmětů, které se budou hezky vyjímat i jako dárek pod vánočním stromkem a udělají radost vlastně dvakrát – potěší vaše blízké a zároveň pomohou dětem, které se nacházejí v obtížné životní situaci a jimž Nadace Naše dítě pomáhá prostřednictvím projektů, k jejichž financování bude výtěžek aukce použit.

Praha, 10. května 2003

Ve Vánoční benefiční aukci Nadace Naše dítě můžete získat například tágo Jiřího Korna s jeho podpisem, hokejový dres HC Pardubice s podpisy všech hráčů, anebo šátek houslisty Pavla Šporcla s jeho nejnovějším CD. Dětem pod stromečkem může udělat radost velká stavebnice lega či plyšový medvěd, dospělé jistě potěší lístky na koncert a divadlo ve vánočním a novoročním čase. Dokonce i firmy tu najdou velice zajímavou nabídku - k vydražení je zde pět bigboardových ploch k umístění reklamy v lednu a únoru 2004 stejně jako potisky na tyto plochy!

Předměty, které budou draženy, vložili do aukce jako dar partneři a podporovatelé jak Nadace Naše dítě, tak i organizátorů celé aukce, kterými jsou společnost Explorer a aukční server Vatera. Výtěžek z celé aukce bude věnován nadaci, která ho použije k podpoře celostátní bezplatné Linky bezpečí 800 155 555 a od září 2003 nově zřízené Linky vzkaz domů 800 111 113, která pomáhá dětem na útěku z domova či z ústavního zařízení.