Pohybem pro dobrou věc přes tři Milíčovské kopce

25. 9. 2017

V sobotu, 23. 9. 2017, se konal první ročník charitativního běhu Pohybem pro dobrou věc přes tři Milíčovské kopce. Sportovní odpoledne pořádala Městská část Praha-Újezd a celkový výtěžek z běhu věnovala Nadaci Naše dítě.

Praha, 25. 9. 2017

Délka tratě 4,2 km a nenáročný terén byl určen maminkám s kočárky, dětem, prarodičům a všem, kteří si chtěli užít hezké odpoledne, trochu si zasportovat a trochu pomoci. V 14:00 odstartovala běh Radka Rosická, která byla patronkou této akce. První běžec protnul cílovou pásku ve 14:50 hodin.

Symbolické ukončení akce bylo v 16:00 hodin, kdy byl Zuzaně Baudyšové, ředitelce Nadace Naše dítě předán šek s celkovou částkou 26 000 Kč. Finance pomohou rodinám, které pečují o handicapované děti a nutně potřebují zafinancovat zdravotní pomůcku, rehabilitaci, osobní asistenci, atd.

,,Nadace Naše dítě srdečně děkuje všem, kteří obuli běžecké boty a rozhodli se přispět a pomoci. Veliké díky si zaslouží také Městská část Praha-Újezd a všichni, kteří se na sobotním příjemném odpoledni podíleli. Děkujeme.“ říká Bc. Štěpánka Gregorová, PR Nadace Naše dítě.