Dětský domov plný smíchu

2. 2. 2003

Začátek června bývá ve znamení Mezinárodního dne dětí, ale dětská radost a smích nemusí být omezeny právě a pouze jen na 1. června. Důkazem toho bylo například veselé odpoledne v Dětském domově v Dolních Počernicích ve středu 4. června, kde byla pro děti a jejich kamarády připravena spousta her, soutěží, stepařské a pěvecké vystoupení dětského souboru Vltavín či žongl show v podání studentů Gymnázia Jana Keplera.

Praha, 2. února 2003

Největší odezvu měla možnost vyzkoušet si žonglování a zapojili se opravdu všichni. Velikou radost udělali dětem také huculští koníci, na nichž se mohly projet a ověřit si, zda svět z koňského hřbetu vypadá opravdu nejlépe.

Večerní táborák s opékáním buřtů a kytarou byl báječným zakončením letního dne, že se dětem z dětského domova ani nechtělo na kutě. Stejný pocit radostného vzrušení pociťovali i ti, kteří tento veselý den připravily – Nadace Naše dítě spolu s ČSOB, pobočkou Praha 1, a se společností Julius Meinl.

Určitě je příjemné dárky dostávat, ale možná ještě krásnější je dárky rozdávat – to mohou potvrdit všichni tři organizátoři, kteří se na akci podíleli. Zbývá si jen přát, aby smích a radost vcházely do dětských domovů co nejčastěji.